П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Американська архієпархія оголосила про політику бустерних вакцин для своїх співробітників

    У рамках поточних зусиль щодо забезпечення безпечного робочого простору для захисту здоров’я та безпеки всіх співробітників, Американська архієпархія (Вселенського патріархату) оголосила про набуття чинності нової політики, що вимагає від усіх співробітників, що працюють в офісі, надавати підтвердження проходження повного курсу вакцинації від COVID-19 до 15 жовтня 2021 року.

    Зазначається, що «COVID-19 все ще з нами, і продовжують виникати нові, заразніші варіанти, яких не було в попередні місяці. Зараз стає все більш зрозумілим, що найкращий спосіб захистити своє робоче місце – це зробити бустерну вакцину», – цитує orthodoxtimes.com.

    Усі працівники, які мають право на отримання бустерної вакцини, повинні надати підтвердження її отримання до понеділка, 17 січня 2022 року. Співробітники, які не дотримуються цієї політики, будуть відправлені у неоплачувану відпустку, доки вони не будуть відповідати політиці на робочому місці.

    Канцлер розглядатиме прохання про звільнення від вакцинації в кожному окремому випадку, і звільнятиме від вакцинації лише для тих, у кого є медичні протипоказання, визначені Центром по контролю захворювань, які заважають їм безпечно вакцинуватися. Також від вакцинації будуть звільнені ті, які відмовляються від неї через свої щирі релігійні переконання.

    Найсвіжіше

    Популярне