Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Боксер Ломаченко поширив відео попів Моспатріархату і потрапив у новий скандал

    Василь Ломаченко, який після перемоги над боксером з Гани Річардом Коммі накинув на плечі прапор Білгород-Дністровського, а не України, повернувся додому і потрапив у новий скандал.

    Про це повідомляє Главком.

    На сторінці в соцмережах колишній чемпіон світу з боксу виклав відео передачі телеканалу Московської Патріархії «Спас». У ньому актор Петро Мамонов, який підтримав анексію Криму, читає пафосний вірш, де йдеться про те, що не треба бідкатися, а краще «подивитися на себе в дзеркало».

    Таким чином, ймовірно, Василь відповів вболівальникам, які критикують його за непатріотичну позицію.

    Петро Мамонов сказав про Крим: «Вирвали, і справа вірна». Актор відвідував півострів, порушуючи порядок в’їзду, за що йому на три роки заборонили перетинати український кордон.

    Мамонов помер влітку цього року від коронавірусу.

    Нагадаємо, у Нью-Йорку український боксер Василь Ломаченко переміг ганського спортсмена Річарда Коммі за рішенням суддів. Тож українець здобув титул інтерконтинентального чемпіона Світової боксерської організації (WBO) в легкій вазі. Він став Інтерконтинетальним чемпіоном Всесвітньої боксерської організації.

    Поєдинок Ломаченка з Коммі завершився скандалом. Українець не взяв на нагородження український прапор. На церемонії оголошення переможця Ломаченко загорнувся не у прапор України, а у прапор свого рідного міста Білгород-Дністровського.

    Вчинок співвітчизника не зрозумів Володимир Кличко.

    «Патріотизм чи національна гордість – це почуття любові, відданості та прихильності до батьківщини. Це почуття – спільна єдність народу. Василь Ломаченко переміг, вітаю, але чи представляв він країну, коли не використав прапор своєї країни?», – написав Кличко у своєму твіттері.

    Найсвіжіше

    Популярне