П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    РПЦвУ розіслала подарунки в 15 шкіл-інтернатів. Акцію оплатив фігурант “Миротворця”

    Відділ РПЦвУ із соціально-гуманітарних питань 13 грудня відправив понад 1000 подарунків в 15 шкіл-інтернатів в рамках акції «Подаруй дитині свято» до дня свт. Миколая. Ще близько 500 подарунків роздадуть дітям з сімей переселенців та багатодітним сімей, а також відвезуть в інтернати для дітей з інвалідністю Луганської області.

    Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ РПЦвУ.

    Акція проводиться щороку з благословення митрополита Онуфрія (Березовського).

    Голова Синодального відділу з соціально-гуманітарних питань протоєрей Сергій Екшиян подякував за участь усіх небайдужих та меценатів.

    «Ми змогли придбати хороші цукерки. Вибирали за відгуками дітей. Тож дуже вдячні всім за участь в акції, а відгукнулося багато людей. Ми дякуємо меценату Андрієві Бібі. Кожна людина, беручи участь у цій спільній справі, несе трохи тепла і радості для дітей, які позбавлені батьківського піклування», — сказав отець Сергій.

    Він розповів, що у 15-ть шкіл-інтернатів передадуть загалом близько 1000 подарунків місцеві священики, які відвідують ці школи регулярно.

    Нагадаємо, Андрій Біба, який профінансував акцію Мопатріархату, є власником мережі “БРСМ-Нафта”.

    16 листопада 2021 року Бібу внесли до бази сайту “Миротворець”.

    Йому інкримінують “фінансування антиукраїнських політичних сил, а також пропагандистських заходів, спрямованих на дестабілізацію суспільно-політичного життя, він є противником незалежності українського православ’я від підконтрольної Росії (країна-агресор) РПЦ”.

    Найсвіжіше

    Популярне