П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    У США відкрилась школа візантійської музики, – архієпископія Америки

    Грецька православна архієпархія Америки оголосила про офіційне відновлення роботи Архієпархіальної школи візантійської музики (ASBM) та початку онлайн-реєстрації на новий 2022 рік.

    З новим керівництвом та новими пропозиціями, ASBM тепер проводитиме заняття у віртуальному середовищі, що значно покращить доступ студентів з усієї архієпархії. Завдяки оновленому навчальному плану та інноваційній програмі віртуального навчання, ASBM покликаний задовольнити різні потреби своїх студентів, незалежно від їх попередніх музичних знань чи досвіду, дотримуючись тієї ж моделі, що й традиційні музичні консерваторії в Греції та США, – передає orthodoxtimes.com

    Напередодні збільшення кількості студентів ASBM також розширив свій викладацький склад досвідчених викладачів, які мають ступінь або сертифікат із візантійської музики. Початок занять запланований на 3 січня 2022 року.

    Нагадаємо, архієпископ Америки освятив храм Святого Георгія в Нью-Джерсі. Також він заявив готовність про вирішення глобальних проблем.

    Найсвіжіше

    Популярне