П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Вселенський патріарх прийняв делегацію Римо-Католицької Церкви

    Офіційна делегація Римо-Католицької Церкви відвідала резиденцію Вселенського патріархату, щоб взяти участь у вівторок, 30 листопада у святкуванні пам’яті святого апостола Андрія Первозванного, засновника Константинопольської церкви.

    Про це повідомляє сайт Вселенського патріархату.

    Вдень у неділю, 28 листопада, Вселенський патріарх Варфоломій прийняв папську делегацію на чолі з президентом папської ради сприяння християнській єдності кардиналом Куртом Кохом та її членами, єпископом Браяном Фарреллом, секретарем Ради, о. Андреа Пальмієрі, заступником секретаря, та отцем Вальтером Ербі з Апостольської нунціатури в Туреччині.

    Фото: Вселенський патріархат

    У зустрічі, яка пройшла у теплій атмосфері, взяли участь митрополит Халкідонський і Полікарпський Еммануїл та митрополит Італійський Полікарп, архієпископ Тельміський Іов, співголова Міжнародного об’єднаного комітету богословського діалогу Римо-католицької та Православної Церкви, великий протосинкел Феодор і архімандрит Агафагел, архівіст патріархату і секретар Синодального комітету з діалогу з Римо-католицькою Церквою.

    Фото: Вселенський патріархат

    Найсвіжіше

    Популярне