Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Америки занедужав. У нього були симптоми перевтоми

    Архієпископ Американський Елпідофор після напруженого графіка останніх днів візиту Вселенського патріарха Варфоломія у США виявив ознаки перевтоми, внаслідок чого в суботу йому запаморочилась голова і стало погано.

    Про це повідомляє orthodoxtimes.com

    Архієпископ Елпідофор відвідав свого лікаря, який порекомендував йому відпочити, оскільки запаморочення виникло від надмірної втоми. Архєпископ залишався прикутим до ліжка в суботу та неділю.

    Архієпископ Елпідофор не буде супроводжувати Вселенського Патріарха під час його від’їзду до Константинополя в неділю опівдні, але від його імені супроводжуватиме єпископ Медейський Апостол.

    Архієпископ скасував свою участь у обіді Братства Філоптох, на якому його представляв єпископ Назіанзінський Афінагор, а також у сербській Літургії в Піттсбурзі.

    Він також скасував свій візит до монастиря святого Нектарія в Нью-Йорку, де його представлятиме єпископ Медейський Апостол.

    Нагадаємо, патріарх Варфоломій розповів про свій стан після операції. Також вселенський патріарх Варфоломій відвідає Афіни. 

    Найсвіжіше

    Популярне