Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель Кіпрської Церкви попросив не давати гнити своєму тілу і вакцинуватись, бо тіло – храм Божий

    Предстоятель Православної Церкви Кіпру архієпископ Хризостом, який отримав третю дозу щеплення від коронавірусу попросив не змішувати науку та релігію і не дозволяти гнити своєму тілу, адже це Храм Божий.

    Після щеплення архієпископ Хризостом сказав, що тіло людини – це храм Божий, і той, хто дасть своєму тілу гнити, буде покараний Богом. Він також зазначив, що кожен має поважати себе та своє тіло і закликав всіх отримати вакцину, щоб люди могли безпечно продовжувати своє життя, передає ekklisiaonline.gr

    Він також зазначив, що ті, хто змішує релігію та науку, помиляються і не повинні дурити світ. Вони говорять свої власні слова, а не слова святих і повинні робити  щеплення для свого блага та блага своїх ближніх.

    «Я вже неодноразово згадував, що лікувався від раку хребта, і я досить старий, тому я повинен максимально захистити себе, щоб вижити. Цей мій вчинок не продиктований тим, що я не хочу на небо і спраглий до життя – ні! Зовсім ні! Я просто поки не бачу в Синоді сили, що в разі моєї смерті все легко закінчиться, тому мені потрібно прожити ще кілька років, щоб все зробити», – також сказав предстоятель Кіпрської Православної Церкви архієпископ Хризостом.

    Найсвіжіше

    Популярне