Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Попри окупацію Криму і ОРДЛО у РПЦ заявили, що Путін «спирається на моральні норми», а інші країни без РФ загинуть

    У Російські православній церкві не бачать нічого поганого в гріховній діяльності та наказах президента Російської Федерації Владіміра Путіна. Попри окупацію Криму і окремих територій Донецької і Луганської областей в Моспатріархаті заявили, що Путін «спирається на моральні норми». Щобільше, в Моспатріархаті стверджують, що іншим країнам, начебто, немає куди подітись і вони, або підуть разом Росією, або загинуть.

    «Помірний, розумний консерватизм Путіна спирається на моральну норму і традицію, як спосіб передачі досвіду від одного покоління іншому – культурного, національного, релігійного і соціального. І це не ліберальний, а соціальний консерватизм з опорою на народ, з вектором на зміцнення соціально-орієнтованої держави. Соціальний поворот Путіна за останні сім-вісім років очевидний», – сказав представник РПЦ, перший заступник голови Синодального відділу із взаємин РПЦ з суспільством і ЗМІ, Алєксандр Щіпков, передає сайт Моспатріархії.

    Попри злочини російських військових та привласнення чужих територій суверенних держав, Щіпков запевнив, що російська свідомість «це тяга до ціннісно-моральної норми й справедливості».

    Крім цього, представник РПЦ навіть підкреслив, що без Путіна, інші країни нібито пропадуть. «Вони або підуть за нами, або загинуть, бо їм нема куди подітись», лякає Алєксандр Щипков.

    Нагадаємо, пропагандисти РПЦвУ поїхали під Москву, щоб скаржитись на дії патріарха Варфоломія. Також, пропагандисти РПЦвУ залякують українську владу і суспільство масовими антидержавними мітингами під прикриттям «Хресних Ходів».

    Найсвіжіше

    Популярне