Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Пропагандисти РПЦвУ лякають масовими антидержавними мітингами під приводом «Хресних Ходів»

    Пропагандисти Російської Церкви в Україні із ресурсу “Правблог” знову вдались до залякувань влади своїми «Хресними Ходами», які вже вони прямо називають «проти дій влади». У РПЦвУ також погрожують, що чинна влада втратить довіру в очах «мільйонів» вірян Моспатріархату в Україні. Саме через це в Україні, яка воює із Російський агресором, Російська Церква хоче влаштувати «багатотисячні протести по всій Україні». Тобто нахабності їм не позичати.

    У представників РПЦвУ досить підвищився градус агресії до представників чинної української влади, через те, що вони реєструють громади, які проголосували за перехід в ПЦУ.

    У зв’язку з такими реєстраціями, які в РПЦвУ традиційно називають «захопленнями» там пропонують виходити на мітинги «проти дій влади». При чому такі антидержавні мітинги пропагандисти Моспатріархату називають «хресними ходами», ймовірно щоб людей було легше збирати на масовки. Адже це нібито буде благе діло: помолитись, постояти. А на додачу, і помітингувати і підіграти проросійським інтересам Кремля.

    «… владі слід пам’ятати, що, за великим рахунком, Церква (тобто РПЦвУ, – ред.) ще не реалізувала можливість масових протестів проти дій влади. А то, що такі протести потенційно можуть бути надмасовими показав Хресний Хід – 2021», – лякають у РПЦвУ.

    У зв’язку із повільним крахом РПЦвУ і переходом понад пів тисячі парафій у ПЦУ, там також надіються, що в Офісі Президента «знайдуться адекватні радники, які зупинять його на шляху політичного саморуйнування».

    Найсвіжіше

    Популярне