Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    RAPID TRIDENT 2021: Капелани ПЦУ взяли участь у відкритті міжнародних військових навчань

    На Львівщині 20 вересня в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки відбулась офіційна церемонія відкриття найбільших міжнародних навчань в Україні RAPID TRIDENT 2021.

    У церемонії урочистого відкриття взяли участь представники Командування Сухопутних військ ЗС України, Оперативного командування «Схід», представники Збройних сил США та країн-партнерів, а також військові капелани Православної Церкви України та інших конфесій.

    Прямий ефір з відкриття опублікований на сторінці Facebook Сухопутних військ ЗС України.

    До навчань залучені, зокрема, підрозділи Національної гвардії України, Державної прикордонної служби та військової служби правопорядку.

    Крім країн-організаторів України та Сполучених Штатів Америки, в навчанні беруть участь військовослужбовці Болгарії, Канади, Грузії, Федеративної Республіки Німеччини, Італійської Республіки, Йорданського Хашимітського Королівства, Литовської Республіки, Республіки Молдова, Ісламської Республіки Пакистан, Республіки Польщі, Румунії, Туреччини та Великої Британії, повідомляє mil.in.ua

    Також до навчань Rapid Trident – 2021 долучиться особовий склад Литовсько-Польсько-Української бригади.

    Українсько-американські військові навчання Rapid Trident – 2021 триватимуть з 20 вересня по 1 жовтня 2021 року. В них візьмуть участь близько 6000 військовослужбовців.

    Найсвіжіше

    Популярне