Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Улюблений проповідник Моспатріарха Кіріла відзначився потоком ненависті у День Незалежності України

    Священнослужитель Російської православної церкви протоєрей Андрєй Ткачьов, якого називають улюбленим проповідником патріарха Кіріла (Гундяєва), і який декілька років тому втік з України до Росії, відзначився потоком істинно російсько-православної ненависті 24 серпня, у День Незалежності України.

    Представник російського “православ’я”, що нібито проповідує любов, не приховував власної нетерпимості і не стримувався у генерації злоби всіма залозами свого високодуховного “русскомірного” організму.

    “Україна – держава, яка перебуває під зовнішнім управлінням, держава з дезорієнтованим, замученим або божевільним народом. Держава божевільних росіян, тому що там більше половини населення росіяни. Україна – це демон, який прагне крові своїх дітей. Хоче воювати, відновлювати ядерну зброю”, – публікує “Ахилла” фрагмент промови протоєрея РПЦ з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

    Священник Андрєй Ткачьов, який уособлює всю сутність “російської братньої любові”, не оминув увагою релігійну тему. На його думку, вигаданий кремлівською пропагандою церковний розкол в Україні інспірований уніатами.

    Стосовно Вселенського патріарха Варфоломія І він, не стримуючи потоку російської православної пропаганди, порівнює його з тим, хто “приліпився до блудниці” і став з нею одного духу.

    Називаючи Православну церкву України “бандою”, істинний роспатріот Ткачьов запевняє, що в ПЦУ ніхто не молиться, і серед її духовенства немає людей віри. При цьому, він вказав на зовсім не проплачених вірян Російської православної церкви в Україні (УПЦ МП), які взяли участь в низці мітингів з протестом проти візиту Вселенського патріарха Варфоломія І до України, називаючи їх “тисячами православних”, які не чекали на приїзд патріарха Варфоломія.

    Наостанок своєї “сповненої любові” промови, істинно російський православний Ткачьов висловився, що вся незалежність України зводиться до тези, що “ми – не Росія”. “Варфоломій в Києві, і Київ святкує тридцять років безумства”, – завершив феєричне вітальне слово пан Ткачьов.

    Хто після таких слів російського “жерця” з РПЦ вірить в “братній російський народ”, наразі, не зрозуміло.

    Найсвіжіше

    Популярне