П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Ченця Грузинської Церкви підозрюють у вбивстві чоловіка

    Патріархія Грузинської православної Церкви 9 серпня офіційно підтвердила, що серед обвинувачених у справі про вбивство в місті Боржомі є православний монах.

    Про це повідомляє видання Грузія Онлайн.

    «Ми дізналися, що одним із обвинувачених у вбивстві, яке сталося вчора в Боржомі, є чернець Антоній (Майсурадзе) з монастиря отців Цалки. Він служив у селі Берта в Цалці з 2008 року, хоча кілька років добровільно покинув монастир і жив удома. Ми підтверджуємо, що Антонія дійсно викликали на допит. Триває слідство. Очікується, що деталі будуть відомі пізніше», – йдеться на сторінці патріархії в Фейсбуці.

    За даними ЗМІ, монах Антоній був затриманий поліцією за звинуваченням в умисному вбивстві після допиту.

    Згідно з даними слідства, 6 серпня А.М посварився з 37-річним в минулому судимим чоловіком, якимось Л.М. Останній зробив декілька пострілів з автомата, а потім А.М. завдав йому поранення холодною зброєю. Л.М. помер після прибуття в лікарню.

    Деякі очевидці розповіли журналістам, що в бійці замішані до п’яти осіб. Про затримання інших фігурантів у МВС досі не повідомляли. У відомстві не говорять і про причини конфлікту, що закінчився стріляниною і різаниною. ЗМІ називають це «кримінальними розбірками».

    Затриманому ченцеві загрожує від 7 до 15 років в’язниці. Слідство триває за статтею 108 КК Грузії — умисне вбивство.

    Найсвіжіше

    Популярне