П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Коріння сатанізму Шойгу в системі путінського рейху

    Уродженець Луганській області доктор історичних наук і колишній професор МДІМВ Валєрій Соловєй неодноразово в своїх виступах, посилаючись на неназвані джерела, повідомляв про те, що сам президент РФ Путін і його оточення практикують окультизм, магію та шаманські обряди. Це можна було б списати на бажання шановного професора «зловити хайп» на скандальній темі. У Кремлі звичайно ніяк не коментують дані висловлювання, оскільки будь-який коментар надав би їм достовірності.

    Але.

    Побічно його заяву можна підтвердити численними прикладами використання окультної та магічної символіки в публічному просторі навколо президента РФ. Незважаючи на публічну відданість православ’ю, відвідування храмів і монастирів, участь в богослужіннях, неважко побачити, що і сам президент РФ і його найближче оточення люди зовсім не віруючі, але забобонні. А люди забобонні і поверхневі можуть вдаватися до обрядів будь-яких релігій і магічних дій будь-якого характеру «лише б допомогло».

    Близький друг Путіна і один з ідеологів «русского міра» лідер правлячої партії та міністр оборони РФ Сєргєй Шойгу, етнічний тувинець регулярно звертається до релігії своїх предків – шаманізму, замовляючи обряди і камлання.

    Апогеєм його релігійної творчості з’явився «храм Збройних сил», рясно прикрашений окультно-шаманістською символікою. Від зображення Христа у вигляді Будди-Майтреї – до пам’ятника «батьківщині матері скорботної» у вигляді відкритих жіночих геніталій.

    Цей «храм», урочисто «освячений» патріархом Кирилом, може бути прекрасним прикладом деформації релігійних уявлень путінської адміністрації. І справа зовсім не в тому, що головним скульптором «храму» був обраний практикуючий буддист і окультист Даші Бальжановіч Намдаков (Намдаг овогтой Балжінгійн Дашням), син знаменитого дархате (коваль-чаклун) Бальджана Намдакова. А в прихильності до окультного синкретизму (чорногоо буддизму) міністра оборони Шойгу, який має величезний вплив на Путіна і всю адміністрацію.

    Тут важливо зауважити, що незважаючи на офіційний «жовтий» буддизм, буряти і тувинці моляться і приносять жертви численним духам і богам своєї національної релігії (буддизму секти гелуг це не суперечить, хоча і публічно критикується) головним чином злим богам, оскільки добрі і так добрі, а злих богів і духів потрібно умилостивляти. Так що «чорний буддизм» це актуальна реальність.

    Кумир Сєргєя Щойгу – один з діячів «чорного» буддизму, «чорний лама» і учасник громадянської війни Джа Богдолама (Амур Санаєв, 1860-1923), який вважав себе втіленням демона Джамсарана, монгольського і тибетського бога війни. Культ лами Санаєва склався за життя, «червоні монголи» вбили його і возили з собою його муміфіковану голову як «реліквію». Зараз череп «чорного лами» (раніше зберігався в Кунсткамері по кат. N3394) використовується в якості «Габалі» – священної чаші «чорної віри» окультного монголо-бурятського культу.

    За спогадами тих, хто навчався в академії МНС, в період викладання Шойгу в цьому закладі (середина 90-х) однією з розваг студентів було провокувати Сєргєя Шойгу на розповіді про «подвиги» Лами Санаєва і барона Унгерна (той самий «чорний барон» з Червоноармійської пісні), який прийняв буддизм у версії «чорного лами». Ідеологія «чорного буддизму» і продиктовані нею принципи, прослизають не тільки в оздобленні «храму Збройних сил» в підмосковній Кубинці, а й в замовлених адміністрацією президента шаманських обрядах і жертвопринесеннях. До речі, одне з жертвопринесень заплановано на 9 серпня цього року. З метою запобігти розпаду режиму в Білорусі.

    Виникає нериторичне питання: до чого всі ці історико-релігієзнавчі екскурси нам, українцям? Адже це справи далекого Мордора. Але ні. До сих пір значна частина православних віруючих в Україні входить до структур РПЦвУ. Тобто безпосередньо підпорядковується тому самому «патріарху» Гундяєву, який і освятив це язичницьке (вірніше сказати, сатанинське) капище як християнський храм.

    Хіба можна вважати своїм архіпастирем і слухатися такої людини, яка прямо відступає від релігії Христа? Звичайно ж ні. Тому закликаю всіх задуматися і відмовитися від Гундяєва і переходити до ПЦУ. Чи можна єпископам РПЦвУ вважати його своїм начальником? Звичайно ж ні. Якщо архіпастир зрадив Ісуса Христа, а Гундяєв, до слова є і настоятелем даної споруди, то непокора йому є прямо-таки обов’язком істинно віруючого християнина. Це найпростіші правила канонічності.

    Джерело

    Найсвіжіше

    Популярне