П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Це союзники ворога, якими вбивця Путін підірвав багатостраждальну Україну, – архімандрит Романос про ходу РПЦвУ

    Архімандрит Вселенського Патріархату Романос Анастасіадіс прокоментував ходу Російської православної Церкви в Україні, назвавши її політичною подією, яка не має нічого спільного з Ісусом Христом і вірою в Бога.

    «”Вірні” російської секти зрадників Перелюбника Онуфрія та його однодумців – тобто прихильники проросійських партій та організацій, які оплачуються та перевозяться автобусами з усієї України та з-за кордону, нібито поїхали вшанувати святого Володимира Київського та Хрещення Русі-України. Насправді ці керівники Кремля пішли на політичну подію, яка не має нічого спільного з Христом та Його Церквою. Тримаючи плакати … протесту проти Вселенського патріарха Варфоломія, підготовленого їх організаторами та підбурювачами», – написав архімандрит Романос у Фейсбуці.

    Він підкреслив, що на ході ніхто не бачив жодних плакатів, які б протестували проти російської агресії на Сході України, проти незаконної окупації українського Криму, про загиблих українських патріотів, яких вбивають на фронті оборони своєї Батьківщини найманці Путіна.

    «Онуфрій та провідна група російської секти в Україні обов’язково будуть нести відповідальність перед Праведним Богом за всі проблеми, які вони завдали та продовжують завдавати в Його Церкві в Україні. Однак у якийсь момент їм доведеться відповідати і перед українським народом за остаточну зраду проти України. Це зрадники (союзники ворога, – ред.), якими вбивця Путін підірвав багатостраждальну Україну зсередини. Вони є фатальними атеїстами, які надягають священний одяг і священство на свої обличчя. Нехай Бог і вірний Народ Божий в Україні судять їх як слід! Амінь!», – підсумував він.

    Найсвіжіше

    Популярне