Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Видання, близьке до комуністів, непрямо погрожує патріарху Варфоломію

    Видання “Голос.ua”, що належить дружині лідера Компартії України Петра Симоненка Оксані Ващенко, наголошує, що Його Всесвятість патріарх Варфоломій під час візиту до України може стати жертвою замаху на ідеологічному ґрунті.

    “Справжня миротворчість – завжди воістину жертовний крок, акт самовідданості. У тому числі і буквально – зустріч зі злом, відкриття себе для нього, транслювання готовності визнавати помилки, вразливість, прийняття ризиків і небезпеки”, – зазначається в матеріалі.

    Автори статті наголошують, що “ми не можемо вимагати такої жертовності, тому що в нашому випадку Його Всесвятість та інші Першоєрархи дійсно можуть стати жертвами”.

    “У буквальному сенсі – понести не просто репутаційні або фінансові, а фізичні втрати. На жаль, замахи і вбивства бізнесменів, політиків, високопосадовців, журналістів і священнослужителів, в тому числі здійснюються на ідеологічному ґрунті, не є у нас чимось незвичайним, не кажучи вже про звичайних громадян. Так що ніхто не може дати ніяких гарантій”, – йдеться у матеріалі.

    Наприкінці автори статті наголошують: “краще взагалі не приїжджати і не наражати себе на небезпеку”.

    Найсвіжіше

    Популярне