Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель Кіпрської Церкви: Працівники Архієпархії, які не щеплені, будуть звільнені

    Виступаючи на телеканалі Omega, предстоятель Кіпрської Православної Церкви архієпископ Хризостом II згадав проблему щеплень в Архієпархії і попередив про звільнення всіх, хто не зробить щеплення від коронавірусу.

    «Сьогодні я зробив оголошення Архієпархії; коли вони повернуться до роботи, бо через тиждень ми їдемо у відпустку, ті, хто не був щеплений, повинні бути щеплені. Ті, хто не щеплений, не повинні повертатися до роботи. Вони повинні вважати себе звільненими; Я звільню їх і ні з ким не обговорюю це. Їх або вмовляють і роблять щеплення, або звільняють. Це все. Вони повинні навчитися поважати інших. Я скликаю Священний Синод дуже скоро після свят, тому що всі мають зійти на землю», – сказав архієпископ Кіпрський Хризостом, передає orthodoxtimes.com

    Нагадаємо, що кілька днів тому архієпископ Хризостом попередив, що буде знижено зарплату тим священникам, щодо яких він отримував скарги, що вони закликають вірних не робити щеплення від коронавірусу.

    За його словами, Священний Синод Кіпрської Церкви закликав людей до вакцинації, щоб вірус був ліквідований. Також Синод відкинув теорії змови.

    Найсвіжіше

    Популярне