П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    У РПЦвУ обзивають українську владу «антихристами» і закликають своїх вірян бути «сповідниками»

    Організатори так званої «хресноі ходи РПЦвУ в Києві» обзивають українську владу «антихристами» і закликають власних вірян не бути «безглуздими овечками».

    «Не можна бути безглуздими овечками. Не той час. Не можна відсиджуватися під столом… Сьогодні потрібно бути сповідниками! Сьогодні потрібно встати і сказати своє слово на захист Церкви. Потрібно показати слугам антихриста, що нас багато і ми нашу Церкву, нашого предстоятеля (Онуфрія, – ред.) і наше священство – будемо захищати!!!», – йдеться в телеграм каналі РПЦвУ «Крестний Ход».

    Організатором і адміністратором каналу виступає проросійський діяч Юрій Смик із аватаркою, що прославляє совєтських солдат. Ймовірно російсько-українська війна для нього не така актуальна і болюча тема, як події 75-річної давнини

    Юрій Смик пише, що від РПЦвУ, на ході в Києві, «повинен бути кожен, хто відвідує храм».

    Смик також пояснив, що віряни РПЦвУ мають обов’язково прийти на ходу, бо вони всі безплатно отримують в храмах Моспатріархату благодать і прийшов час «відплатити» за неї масовою демонстрацією.

    «На Хресний Хід потрібно вийти і віддати Церкви то мале, що ми можемо – це своє слово в ЇЇ підтримку !! Не можна бути паразитами, які тільки брати звикли! Отже: 27 липня Київ! Повинен бути кожен!», – пише ТГ-канал РПЦвУ.

    Юрій Смик також впевнений, що всі віряни Моспатріархату, які прийдуть на ходу в Київ, будуть «сповідниками» і судячи з його тону, то можливо і «мучениками»

    «Кличте друзів! Час бути сповідниками! Золоті роки життя для люблячого Святу Церкву, християнина. Хресний Хід – це коли з людьми йдуть Ангели. Нерозумно, пройти повз такого Урочистості віри і Чуда на землі … Нас має бути не менше 300 000! Ще раз: кличте всіх !!! – це не порожні слова .. І не реклама. Це заклик до кожного, хто бачить цю публікацію: потрудіться дорогі, покличте всіх кого тільки можна !! Залишилось 10 днів….Давайте попрацюємо 10 днів щосили !!!!», – підсумували в РПЦвУ.

    Нагадаємо, раніше РПЦ на Буковині провели 25 кілометрову ходу на честь російського царя Ніколая ІІ. Також очільник РПЦвУ Онуфрій (Березовський) благословив проведення конкурсу на честь княгині російської імперії Єлизавети.

    Фото адміністратора організатора ходи РПЦвУ

    Найсвіжіше

    Популярне