П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Речник ПЦУ назвав чим багато років займаються пропагандистські ресурси РПЦвУ

    Речник Православної Церкви України архієпископ Євстратій (Зоря) назвав чим багато років займаються пропагандистські ресурси Російської Православної Церкви в Україні.

    «Годі намагатися краще охарактеризувати те, чим багато років займаються еспеже-расколамнєт-правблогі та всілякі першокозацькі ресурси МПвУ, ніж прямо процитувавши речника цієї юрисдикції прот. Данілевича: “Насправді, це все – інформаційна війна, нахабна, низька, гидка. Перебріхують, перетлумачують майже кожне моє слово. Десь більш нахабно і безцеремонно, десь більш делікатно, але скрізь є маніпуляції. І попри те, що часто немає жодного бажання це читати чи коментувати, все-одно слід це викривати і показувати людям правду. Ми не маємо права мовчати. Адже певні сили свідомо спотворюють дійсність, і якщо ми будемо мовчати, то потім в цій спотвореній дійсності вони вимусять нас жити.”», – написав речник ПЦУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

    Нагадаємо, речник ПЦУ раніше закликав молитись за Філарета, щоб Бог допоміг йому подолати спокусу владолюбства. Також він повідомляв, що суд остаточно поставив крапку в намаганнях Філарета оскаржити рішення Собору УПЦ КП.

    Найсвіжіше

    Популярне