П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Предстоятель Грузинської Церкви висловив співчуття родині померлого телеоператора

    Католикос-Патріарх всієї Грузії Ілія ІІ висловив співчуття матері померлого оператора Лексо Лашкарави Тінатін Кахідзе, членам сім’ї та родичам. Лист співчуття від Ілії ІІ оприлюднила Грузинська патріархія, передає Грузія Онлайн.

    «Звичайно, смерть дитини – велика трагедія і біль для вас, але ви повинні зміцнити свою віру у вічне життя, мешканцем якої вже став Лексо (Олександр). Не сумнівайтеся, він живий і з ним можна встановити зв’язок через молитву», – йдеться у листі патріарха до матері померлого.

    Предстоятель Грузинської ПЦ запевнив, що священнослужителі моляться за Лексо і за його безсмертну душу. Крім того, зазначається, що Леско хотів зустрітись із служителями ГПЦ.

    «Нехай Бог … дарує вам душевний спокій і стійкість. Нехай Господь благословить дружину і дітей Лексо », – йдеться у листі Ілії II.

    Леско помер 11 липня. Точна причина смерті поки не називається. Правоохоронні органи Грузії заявили, що за фактом смерті оператора розпочато кримінальне провадження за статтею 115 КК Грузії – доведення до самогубства. Відомо, що Леско побили під час заворушень в Тбілісі, коли відбулись сутички між радикалами й прихильниками «Тбілісі-Прайду».

    Найсвіжіше

    Популярне