П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Під Харковом камінь дружби із Росією «знесли» через годину після встановлення

    У Харківській області депутати ОПЗЖ в черговий раз відновили «Камінь дружби українського та російського народів». Новий камінь встиг простояти годину, допоки його вщент не рознесли патріоти України.

    «… Між нашими народами існує державний кордон, але кордонів між людьми не існує. У нас одні і ті ж цінності: ми всі хочемо миру, зміцнення економічних зв’язків і процвітання наших народів. Сучасна політика нас роз’єднує, але духовність, культура і спільне історичне коріння — запорука майбутнього процвітання наших народів», — похвалився у фейсбуці нардеп ОПЗЖ Андрій Лесик, передає ТСН.

    Він додав, що на заході були присутні французькі журналісти.

    Вже за годину після публікації депутата в соцмережі опублікували іншу — пам’ятний камінь дружби вщент рознесли українські патріоти.

    «Протягом години під Харковом демонтували пам’ятний знак дружби українського і російського народів. Минулого разу табличку знесли за день. Цього разу — за годину», — написав блогер Олександр Рудоманов.

    В коментарях під постом користувачі фейсбуку запропонували наступного разу закопати під каменем ініціаторів відновлення.

    Інші впевнені, що якби перед словом «Камінь» написали «Могильний», то все було б правильно.

    Нагадаємо, у Краснодарському краю пам’ятник на честь більшовицьких загонів облили червоною фарбою. Також у Києві знесуть пам’ятник, що символізує «дружбу» Києва і Москви.

    Фото: Олександр Рудоманов
    Фото: ТСН

    Найсвіжіше

    Популярне