Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Священник РПЦ на авто іншого клірика став винуватцем ДТП, після чого відзначився агресивною поведінкою

    Про незвичну дорожньо-транспортну пригоду повідомляє “Ридус” – в ніч з 8 на 9 липня цього року відбулась автотроща, учасником якої став священнослужитель Російської православної церкви.

    У Вахітовському районі міста автомобіль “Шкода Кодьяк”, за кермом якої був священнослужитель Російської православної церкви протоєрей Казанського Петропавловського собору Олег Рассипінскій, перетнув подвійну суцільну, виїхав на смугу зустрічного руху і вчинив лобове зіткнення з авто “Порш Кайенн”.

    За словами водія “Порш Кайенн”, водій “Шкоди” в облаченні священника нагрубив йому після згаданої транспортної пригоди.

    До прибуття співробітників поліції, клірик встиг переодягнутись і продовжив з’ясовувати стосунки у цивільному одязі.

    Обидва автомобілі отримали серйозні ушкодження. На щастя, люди не постраждали.

    Варто зауважити, що автомобіль “Шкода” є власністю іншого священника РПЦ – Артура Рассипінского, який служить настоятелем храму в селі Смолдеярове неподалік Казані і відомий під ім’ям отець Гурій.

    Священник Гурій підтвердив журналістам, що автомобіль належить йому, і що в аварію потрапив його родич.

    Після автотрощі митрополія зобов’язала протоєрея Олега Рассипінского написати пояснювальну записку з приводу обставин автотрощі.

    Принагідно нагадаємо, священники РПЦ регулярно стають учасниками дорожньо-транспортних пригод.

    Одна з найбільш резонансних автотрощ сталась у березні цього року, коли викладач Казанської духовної семінарії, диякон РПЦ Дімітрій Вівчар, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння під час Великого посту, влаштував автоперегони в одному з дворів міста. У результаті екстремального заїзду у виконанні клірика на автомобілі “КІА Ріо” було розбито три припарковані автомобілі. Люди, на щастя, не постраждали.

    Найсвіжіше

    Популярне