Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній став почесним доктором Університету Короля Данила

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 7 липня під час візиту на Івано-Франківщину відвідав Університет Короля Данила, де в рамках соціального проєкту Університету «Відкрита зустріч з успішними людьми» поспілкувався з молоддю на актуальні та сучасні теми сьогодення.

    «Бажаю завжди ставити високу планку, яка здається недосяжною. Адже тоді є бажання рухатися далі, вперед, робити усе від нас залежне, аби вдосконалюватися. І, можливо, тоді одного дня з Божою допомогою ви виявите, що ця поставлена вами планка – цілком досяжна», – зокрема сказав Митрополит Епіфаній, передає пресслужба ПЦУ.

    Під час урочистостей з нагоди чергового випуску митрополит Епіфаній вручив випускникам дипломи, а ректора університету Мирослава Луцького нагородив орденом святого Архістратига Михаїла II ступеня.

    Далі відбулася церемонія вручення диплома Почесного доктора Університету Короля Данила Предстоятелю Православної Церкви України митрополиту Епіфанію.

    На завершення заходу пролунали музичні привітання у виконанні студентів та випускників вишу.

    Фото: ПЦУ
    Фото: ПЦУ

    Його Блаженство супроводжували митрополит Івано-Франківський і Галицький Іоасаф (Василиків) та єпископ Хмельницький і Кам’янець-Подільський Павло (Юристий).

    Найсвіжіше

    Популярне