Середа, 8 Травня, 2024
Бiльше

    Священника РПЦвУ патрульні затримали в кущах у жіночому одязі та одноразових рукавичках

    На ковельськsq трасs, у кущах при дорозі поблизу Рожища, поліцейські побачили священника одного із храмів Московського патріархату Копачівської громади, одягненого у жіночий одяг та з одноразовими рукавичками.

    Про це повідомляє Район.Рожище з посиланнями на власні джерела. Видання опублікувало відео з камер поліцейських.

    У поліцейських підозру викликав автомобіль, який стояв при дорозі, адже на території області часто виявляли закладки з наркотиками. Бородатий чоловік пояснив поліцейським, що зайшов у кущі «по потребі».

    У ЗМІ повідомляють, що це настоятель одного з храмів Московського патріархату у Копачівській громаді. На чоловікові були лосини, жіноча кофта та балетки. Також він одягнув одноразові рукавиці. Правоохоронцям він не змін пояснити, що робить у такому вигляді біля дороги. Також при ньому виявили пакет з його власним одягом.

    У місці, де затримали чоловіка, три роки тому було скоєно вбивство.

    У Волинській єпархії Московського патріархату кажуть, що священник у жіночому одязі, якого затримали поліцейські, не є настоятелем жодного храму у Копачівській громаді. Мовляв, він вже давно заштатний священник через психічне захворювання.

    Про це у коментарі Район.Рожище розповів прессекретар єпархії, протоієрей Віктор Аніпко. Видання не розкриває імені з етичних міркувань, але запевнило, що на офіційному сайті Волинської єпархії РПЦвУ є публікація за травень 2021 року, де священника, про якого йдеться, називають очільником храму в одному із сіл Копачівської громади.

    На уточнювальне запитання про те, хто нині є настоятелем цього храму, прессекретар Волинської єпархії РПЦвУ не зміг дати відповіді, пославшись на те, що лише недавно виконує обов’язки на посаді.

    Найсвіжіше

    Популярне