П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній благословив дітей із діагнозом спінальної м’язової атрофії

    20 травня, під час візиту до Тернополя предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній зустрівся з дітьми, які страждають на спінальну м’язову атрофію та з їхніми батьками.

    «Молитва і добре слово здатні дарувати надію. У часи випробувань важливо не падати духом, бо якщо всередині відбувається злам, людина втрачає все. Потрібно пам’ятати, що у Бога немає нічого неможливого. Після Свого Вознесіння Господь не полишив нас, і щоденно ми стаємо свідками Його чудес», – сказав митрополит Епіфаній під час зустрічі.

    У Православній Церкві України повідомили, що 21 травня о 18:00 у храмі Різдва Пресвятої Богородиці у місті Тернополі предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший митрополит Епіфаній молитиметься за здоров’я, Боже благословіння діткам зі спінально-м’язовою атрофією, яких є 300 в Україні. А в суботу, 22 травня, після Божественної літургії у Свято-Троїцькому духовному центрі ПЦУ в Тернополі, відбудеться благодійний ярмарок, кошти з якого будуть передані батькам Арсенія та Максима.

    Фото: ПЦУ
    Фото: ПЦУ
    Фото: ПЦУ

    Найсвіжіше

    Популярне