Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Колаборант Константінов взяв під особистий патронат монастир РПЦвУ в Криму

    16 квітня в стінах так званої “Державної Ради Республіки Крим” відбулася робоча зустріч намісника чоловічого монастиря Святих Косьми і Даміана архімандрита Іларіона з так званим “Головою Державної ради Республіки Крим” Владіміром Константіновим.

    Про це повідомляє офіційний сайт Кримської єпархії РПЦвУ. 

    Колаборант Константінов поклав на себе відповідальність взяти монастир святих Косьми і Даміана «під свій особистий патронат і надавати обителі необхідну організаційну, матеріальну і правову підтримку і допомогу».

    Крім того, під керівництвом Константінова буде сформовано оргкомітет з підготовки до святкування 165-річчя монастиря, яке відбудеться у вересні 2021 року.

    Варто зазначити, що Константінов занесений у Базу “Миротвоця” як пособник російських окупантів і бойовик НВФ. Він у складі т. зв. «Управління полку Народного ополчення Криму» брав участь в спецоперації Росії (країна-агресор) по захопленню АР Крим. Нагороджений медаллю «За захист Криму». Номер медалі 002.

    2 квітня 2014 року у зв’язку з діями, спрямованими на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади (ст. 109 КК У) Служба безпеки України оголосила Константінова в розшук.

    З цього можна зробити висновок, що РПЦвУ в Криму співпрацює із зрадниками і колаборантами. Воно і не дивно, адже служителі РПЦ в Криму теж зрадили Українську державу і всіляко прислуговуються російським окупантам надаючи військовим РФ морально-психологічну допомогу. Також так звана «УПЦ» взяла учать у святкуванні «воссоєдінєнія» Крима з Росією, який проходив у березні цього року на окупованому півострові. Монастирі РПЦвУ як магнітом притягують до себе всіх українофобів і є гарним грунтом для їхньої проросійської діяльності.

    До слова, сайт монастиря в назві зазначає, що відноситься до Російської православної церкви, а не до так званої “УПЦ”, як запевняють на неокупованій території України служителі РПЦвУ. Також сайт, який би мав розповідати про Бога, розміщає публікації про українофоба Бориса Кочевникова і співпрацює з ним. Останній, до речі, також є Співголовою опікунської ради монастиря. Цю українофобську компанію доповнив і депутат Державної думи Федеральних зборів РФ Аксаков Анатолий.

    Найсвіжіше

    Популярне