Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Краснодарський суд РФ прийняв рішення знищити Бібілю

    Краснодарський крайовий суд, розглядаючи справу свідка Єгови Алєксандра Івшина, 15 квітня цього року прийняв рішення знищити Біблію, яка видана у сучасному незабороненому перекладі, поширеному серед російських протестантів.

    Про це інформує “Credo press”.

    Автор статті Антон Чівчалов ставить цілком логічне питання: “Я ось думаю, як це буде виконано? На подвір’ї суду запалять вогнище? Чи судові виконавці розчинять Слово Боже в кислоті у своїх підвалах? Вже за саму картинку такого аутодафе інший російський суд також винесе кримінальний вирок – вже за статтею “Образа почуттів віруючих”, – пише він.

    У публікації нагадують, що 63-річного свідка Єгови Алєксандра Івшина було засуджено до 7 років ув’язнення за сповідування згаданої релігії. Під час суду він пережив гіпертонічну кризу, а в СІЗО він заразився коронавірусом. Його зятя Алєксандра Ніколаєва судять з тої ж причини. І ось тепер “в інтересах Росії” потрібно знищити Біблію.

    “Дивно, що за старими традиціями, самого засудженого ніхто не закликає кинути у вогнище”, – ділиться роздумами Антон Чівчалов і додав, що не знає жодної держави у ХХІ столітті, окрім Росії, де б нищили Біблії.

    Найсвіжіше

    Популярне