П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Прибічники якутського шамана, який йшов “виганяти Путіна”, заявляють про різке погіршення стану його здоров’я

    Стан здоров’я якутського шамана Алєксандра Габишева, який перебуває у даний час на примусовому лікуванні в Якутському психоневрологічному диспансері, серйозно погіршується.

    Про це на youtube-каналі газети “Якутия.инфо” розповіла прибічниця Габишева Киайиилана Захарова.

    Нагадаємо, у січні 2021 року шаман запланував черговий похід з обрядом “вигнання злих духів”. Орієнтовно у березні 2021 року, він планував вирушити верхи на білому коні з Якутська. Однак наприкінці січня був поміщений до психдиспансеру на примусове лікування.

    Захарова відстояла власне право відвідати Алєксандра Габишева в психдиспансері і одразу звернула увагу на стан його здоров’я.

    “Було видно, що його ретельно пролікували, але не в позитивний бік, а в негативний. Ми з ним переговорили, він сказав – я слабкий, не можу говорити. Десь за п’ять-шість хвилин йому стало зовсім погано. Він став тремтіти, його віднесли (до палати – ред.)”, – розповіла жінка.

    Захарова підкреслила, що відвідувати шамана дозволено лише його родичам. Їжу йому можна приносити лише з магазину, домашні страви – заборонені. Не дозволяють м’ясо, молочні продукти.

    Під час зустрічі з Киайииланою Захаровою, Габишев виглядав худим та блідим. Він був коротко пострижений, при цьому, зроблено це було без його згоди, і це при тому, що така умова не є обов’язковою для пацієнтів Якутського психоневрологічного диспансеру.

    Найсвіжіше

    Популярне