П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    На Франківщині вандали намалювали біля каплички сатанинську символіку

    У селищі Богородчани в Івано-Франківській області вандали поглумилися над капличкою на кладовищі й намалювали біля неї сатанинську символіку.

    Про це повідомили мешканці в Інстаграм Типове Зізнання Богородчан, пише Бліц-Інфо.

    Сьогодні в нашому селищі, а зокрема на (старому) Заріцькому цвинтарі коло каплички було вчинено акт вандалізму. Не знаю як на це реагувати, але хотілось, щоб відповідні органи і також влада відреагували на це. Я вже живу на цьому світі 38 р., але такого не бачив ще ніколи. Один є вислів: люди схаменімось, ми граємо з святим і наші дії є такі, які людському розумові недопустимі !!! Наші діти не знають з чим жартують, Божа кара може бути великою! Ось і вам виховання дітей і повага до християнських цінностей. Це говорить про низьку духовність людей і неповагу до цінностей, традиції, спочилих людей, які там поховані…. Вірю що ті люди усвідомлять свою вину, пожаліють про скоєне і стануть на добрий і вірний шлях“, – йдеться в дописі.

    Нагадаємо, на Чернігівщині, четверо дівчат-підлітків станцювали “тверк” біля пам’ятника воїнам, які загинули на сході України.

    Найсвіжіше

    Популярне