П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    На Чернігівщині підлітки танцювали біля пам’ятника полеглим воїнам АТО-ООС

    У Талалаївці, що на Чернігівщині, четверо дівчат-підлітків станцювали «тверк» біля пам’ятника воїнам, які загинули на сході України.
    Про це повідомляється у спільноті Свобода ФМ з посиланням на «Анонимно Чернигов».
    Цей пам’ятник був встановлений у червні цього року на честь земляків, які полягли внаслідок російської збройної агресії на сході України.
    На відеовидно, як чотири школярки під бадьору музику танцюють прямо на плитах перед пам’ятником загиблим воїнам. Коментарі під постом дуже гнівні.
    Нагадаємо, «тверк» – це танок, в рухах якого активно використовується робота ягодиць та стегон, виконується в сексуально провокаційний спосіб.
    Поліція відреагувала складанням протоколу. «Поліція Талалаївського району притягнула до відповідальності школярок та їх батьків за хуліганські дії біля меморіалу загиблим воїнам АТО», – ідеться у повідомленні.
    Зазначається, що хуліганство біля пам’ятника поліція виявила в ході моніторингу соцмереж і оперативно встановила особи причетних. Ними виявились дві 16-річні та дві 13-річні учениці місцевої школи. На старших складено протокол за ст. 173 Андмінкодексу України (дрібне хуліганство), а за молодших відповідатимуть батьки – за ст. 184 (невиконання батьками, або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).
    Всі протоколи направлені до суду. Поліцейський із ювенальної превенції вже поговорив з адміністрацією та учнями школи, де вчаться дівчата. Крім того, в навчальному закладі запланували додаткові класні години з патріотичного виховання за участю талалаївських учасників АТО.

    Найсвіжіше

    Популярне