Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит ПЦУ взяв участь у форумі «Правова допомога: місія, функції, цінності»

    Єрарх Православної Церкви України митрополит Донецький і Маріупольський Сергій 10 березня взяв участь у форумі присвяченому співпраці юридичних клінік Донецького юридичного інституту МВС України з громадськими організаціями «Правова допомога: місія, функції, цінності».

    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ з посиланням на митрополита Сергія.

    Мета форуму полягала в обговоренні особливостей надання правової допомоги різним верствам населення, відкриття майданчиків для надання юридичної та психологічної підтримки та укладенні меморандумів про співпрацю.

    Донецька єпархія Православної Церкви України також стала підписантом меморандуму, адже до Церкви звертається багато нужденних людей, яким потрібна термінова правова допомога й порада.

    «Ми об’єднуємо наші зусилля та впроваджуємо соціальний проєкт спрямований на юридичну та психологічну підтримку різних верств населення», – написав митрополит Сергій на своїй сторінці у Фейсбуці.

    Фото: ПЦУ

    Нагадаємо, раніше Донецька єпархія ПЦУ сердечно подякувала словацьким дипломатам за допомогу. Також ПЦУ організувала благодійну акцію для нужденних у прифронтовій зоні.

    Найсвіжіше

    Популярне