Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Донецька єпархія ПЦУ сердечно подякувала словацьким дипломатам за допомогу

    Митрополит Донецький і Маріупольський Сергій (Горобцов) написав слова подяки  посольству Словацької Республіки в Україні, Надзвичайному і Повноважному послу пану Мареку Шафіну та іншим за надану допомогу. Дипломати передали пральну та сушильну машини для облаштування кімнати низького порогу при благодійній їдальні у місті Маріуполь.

    Світлина: Сергій Горобцов/фейсбук

    Владика Сергій пояснив, чому ці подарунки такі цінні – їдальня щодня обслуговує більше 200 людей, які мають постійні потреби. Частину з них тепер можна задовольнити за допомогою даного обладнання. У разі потреби, люди зможуть випрати та висушити свої речі, що покращить їхній рівень життя та здоров’я.

    Нагадаємо, завдяки фінансовій підтримці благодійників із Німеччини вже понад 200 людей, які мешкають поблизу лінії зіткнення, отримали допомогу. З благословення митрополита Донецького і Маріупольського Сергія до єпархіального управління Донецької єпархії було доставлено продуктові набори, вітаміни, засоби гігієни й інші необхідні речі для нужденних, притулків, багатодітних родин, людей з інвалідністю та вимушених переселенців.

    Раніше ми писали, що ПЦУ організувала благодійну акцію для нужденних у прифронтовій зоні.

    Найсвіжіше

    Популярне