Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Благодійники з Німеччини у співпраці з ПЦУ допоможуть 700 родинам у прифронтових містах і селах

    Завдяки фінансовій підтримці благодійників із Німеччини вже понад 200 людей отримали допомогу. Благодійний проєкт реалізується спільно із ПЦУ та за транспортного сприяння Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Загалом в рамках проекту 700 родин своєчасно зможуть одержати необхідну і важливу підтримку.

    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ

    З благословення митрополита Донецького і Маріупольського Сергія до єпархіального управління Донецької єпархії було доставлено продуктові набори, вітаміни, засоби гігієни й інші необхідні речі для нужденних, притулків, багатодітних родин, людей з інвалідністю та вимушених переселенців.

    Кілька тижнів підготовчої роботи та два дні клопіткої праці по фасуванню, упаковуванню і роздачі допомоги з думками про нужденних, які мешкають поблизу лінії зіткнення, втілилися у 8 тонн смачної української їжі, яка допоможе потребуючим відчути небайдужість до їхніх доль, милосердя зі сторони суспільства та Божу ласку.

    Нагадаємо, раніше ми писали, що ПЦУ організувала благодійну акцію для нужденних у прифронтовій зоні. Також у Рівненській єпархії ПЦУ відбулася благодійна акція для дітей ветеранів.

    Найсвіжіше

    Популярне