Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    У Херсоні освятили перший камінь майбутнього храму ПЦУ

    Єпископ Херсонський і Таврійський Никодим 6 березня разом з представниками духовенства Херсонської єпархії ПЦУ і православної громади відправив урочистий молебний чин з освяченням першого каменю перед початком будівництва майбутнього храму громади Воскресіння Христового.

    Територія, відведена під церкву ПЦУ, знаходиться біля ТЦ «Європорт» на площі Перемоги в Херсоні.

    Світлина: Херсонська єпархія ПЦУ/фейсбук

    На першому етапі планується будівництво невеликого храму за новітніми будівельними технологіями. Цей проєкт і майбутній храм можна назвати справді народним, тому що будівництво храму розпочалося виключно завдяки і за рахунок пожертв від звичайних небайдужих людей різного достатку, які всі разом зібрали необхідну суму грошей, щоб процес впевнено зрушив з місця.

    Світлина: Херсонська єпархія ПЦУ/фейсбук

    Назавжди в історії залишаться імена простих людей, які були першими і внесли посильний внесок від чистого серця і з вірою в Бога і в цей проект, які хотіли і зробили все можливе, щоб храм на цьому місці відбувся.

    Світлина: Херсонська єпархія ПЦУ/фейсбук

    На своїй сторінці отець Иоанн Замараев, який несе настоятельську опіку також над цією парафією, оперативно інформує про хід збору пожертв і прогресс в процесі будівництва храму.

    Світлина: Херсонська єпархія ПЦУ/фейсбук

    Пресслужба Херсонської єпархії ПЦУ

    Найсвіжіше

    Популярне