Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    “Святий Путін”: У РПЦ заявили, що учасники мітингів продають свої душі

    Протоєрей Російської православної церкви Артемій Владіміров за допомогою відеозв’язку провів урок з учнями сьомих класів, у якому розповів, як російський опозиціонер Алєксєй Навальний “розхитує човен держави на американські гроші”, пише “Ахилла”.

    “Їжачку зрозуміло, що палаци президенту не належать, палаци патріарху не належать. Тому що президенти міняються, патріархи міняються, а палаци лишаються”, – розповів дітям “мудрий клірик”.

    Священник РПЦ заявив, що американська розвідка “виділила 15 мільйонів доларів, щоб російська молодь трощила магазини, ламала машини”. Протоєрей Артемій висловив переконання, що кожному підлітку було “обіцяно 5 тисяч доларів за кинутий камінь у поліцейського та 30 тисяч – якщо підлітка посадять в автозак”.

    На цьому потік пропаганди з уст представника РПЦ не припинився.

    “Діти, ще не встигли стати ніким і нічим, вже навчились торгувати душею – але це ж зрада батьківщини! Головнокомандувач Путін зберіг державу, переміг терористів, а безсовісні та неповноцінні підлітки готові за тисячу рублів підняти руку на Путіна і кричати “Путін йди”, – заявив священнослужитель.

    Коментарі зайві…

    Найсвіжіше

    Популярне