Середа, 27 Березня, 2024
Бiльше

    У лекціях професорки-українофобки педуніверситету знайшли масу порушень

    Члени робочої групи Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова провели аналіз онлайн лекціях, які професорка Євгенія Більченко прочитала під час дистанційного навчання.

    “У проаналізованих лекціях наявні помилки, які ставлять під сумнів володіння професоркою необхідними для викладання знаннями”, – розповіли у пресслужбі університету, повідомляє Укрінформ.

    Окрім того, у лекціях зафіксовано порушення законів України “Про вищу освіту”, “Про освіту”, “Про забезпечення функціонування української мови як державної”, статуту університету, оскільки “значна частина лекцій, які професорка прочитала студентам і оприлюднила на YouTube-каналі, були російською мовою”.

    “Членами комісії також виявлено факти словесного паплюження колег-культурологів, образи гідності колег та ідейних опонентів, використання мови ненависті професором Більченко під час лекцій для студентів бакалаврату та магістратури”, – додали у пресслужбі.

    Робоча група порекомендувала ректору університету створити робочу комісію для аналізу всіх напрямів роботи кафедри культурології та філософської антропології, де працює Більченко. Так, члени групи пропонують залучити до діяльності комісії провідних фахівців України, які не працюють в НПУ імені Драгоманова.

    Нагадаємо, напочатку лютого професорку педуніверситету, яка називала закон про мову “звичайним фашизмом”, відсторонили від занять після скандальних заяв у соцмережах.

    Найсвіжіше

    Популярне