Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    Питаннями «Бог є?» і «Чий Крим?» у РФ виявлятимуть «русофобів» на виборах до Держдуми

    «Православний олігарх», лідер організації «Царьград» і власник однойменного відеоканалу Константін Малофєєв опублікував у своєму телеграм-каналі питання, за допомогою яких його соратники планують здійснювати функції «народних контролерів» під час виборчої кампанії до Держдуми РФ VIII скликання.

    Про це повідомляє портал «Credo.Press».

    За словами Малофєєва, робота його «народних контролерів» потрібна для того, щоб виявити кандидатів, які «поділяють наші традиційні православні російські цінності».

    Зазначені особи будуть задавати кандидатам в депутати під час їх зустрічей з виборцями питання «Бог є?»; «Чий Крим?» й інші подібні. Малофєєв впевнений, що «радикали — від комуністів до лібералів» однозначно відповісти на такі питання не зможуть.

    У разі, якщо не будуть призначені дострокові вибори, голосування має відбутися 19 вересня, а виборча кампанія повинна стартувати не пізніше 21 червня.

    На початковій стадії російсько-української війни у 2014 році Константін Малофєєв надавав матеріальну підтримку формуванням «ДНР» і «ЛНР», визнаним в Україні терористичними організаціями. На бізнесмена поширюється режим міжнародних санкцій, пов’язаних з анексією Криму.

    Нагадаємо, архієрей РПЦ поповнив ряди «псевдомасонської» організації олігарха Малофєєва.

    Найсвіжіше

    Популярне