П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    В Умані вандали пошкодили меморіал загиблим воїнам АТО

    8 січня до Уманського райуправління поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про пошкодження меморіальної стіни воїнів АТО на вулиці Небесної Сотні. На місці події слідчо-оперативна група встановила факти пошкодження 3 фотокарток, напису “Не забуде Україна пролиту кров своїх синів” та прожектора, який підсвічував Обеліск Слави уночі.

    Поліцією Умані відкрито кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом). Санкція статті передбачає штраф від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

    Зірвані портрети героїв російсько-української війни. Світлина: пресслужба Національної поліції

    До пошуку негідників підключилася і ГО “Уманська спілка учасників АТО”.

    Видання “Про все” повідомляє, що побратим загиблого Івана Качура пообіцяв грошову винагороду за будь-яку інформацію про вандалів.

    – Можна довго розписувати, яке це ско*ство, ницість та моральне бл*дство, але ми всі це знаємо. Тож я перейду до суті: у мене є друг і побратим, який воював разом із Іваном Качуром у батальйоні «Айдар». Він пропонує солідну грошову винагороду за інформацію щодо вандалів. Пишіть мені – я сконтактую Вас із людиною, яка прагне встановити просту і чисту справедливість, – просить Назар Приходько.

    Найсвіжіше

    Популярне