П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Російський православний депутат-гомофоб надіслав депутатський запит Діду Морозу

    Депутат Державної Думи Російської Федерації з Санкт-Петербургу Віталій Мілонов присвятив проблемі знецінення віри в новорічне диво цілий офіційний запит, який він адресував Дідові Морозу.

    Про це пише “Закс.ру” з посиланням на “РИА Новости”.

    “Прошу Вас не дарувати подарунки тим особам, які вперто заявляють, що Ви не існуєте. А тим, хто Вас любить – виконати побажання у повному обсязі. Тим дітям, хто добре себе поводив і старанно вчився, забезпечте хороше здоров’я, настрій і смачний святковий стіл! Такий крок продемонструє всім дідоморозо-скептикам Ваше існування і чарівну силу”, – йдеться у листі Мілонова.

    Депутат переконаний, що протягом останнього часу кількість спростувань стосовно існування Діда Мороза суттєво зростає. А це, на думку Мілонова, є небезпечним для суспільства, оскільки не сприяє святковому настрою у новорічну ніч.

    Можна припустити, що таку реакцію депутат Держдуми викликала стаття, оприлюднена на сайті “Духовного фронту”, про те, що образ Діда Мороза був всього лиш прикладом успішної радянської пропаганди для прикриття репресій. Та швидше за все, коріння передноворічної активності Мілонова криється в іншому.

    Давно не таємниця, що наявність психічного розладу є однією з основних, хоч і негласних, вимог до кандидата на будь-яку владну посаду в Російській Федерації. Тож навіть ті чиновники, яких оминула така участь, мають час від часу демонструвати хоч якісь ознаки, притаманні пацієнтам психіатричних лікарень. Така поведінка заспокоює Кремль, який не вбачає в таких депутатах реальної загрози для режиму.

    Віталій Мілонов добре обізнаний із зазначеними вимогами Кремля, тому міг прийняти рішення “зіграти” інфантилізм, тобто відсталість у розвитку із збереженням психічних рис дитячого віку.

    Для цього, йому, швидше за все, навіть не потрібно було докладати особливих зусиль. Адже інфантилізм у дорослому віці часто викликається небажанням брати на себе відповідальність. А взяти на себе відповідальність за “регулярне зґвалтування” владою Росії російського народу, держави, здорового глузду та “збочені стосунки” з державами-сусідами, може лише людина з нездоровою психікою.

    Тож офіційне звернення депутата Мілонова до Діда Мороза є абсолютно виправданим і логічним вчинком.

    У розрізі вказаної ситуації, лишається одне ключове питання. Як на запит відреагує Російська православна церква?

    Справа у тому, що Віталій Мілонов є членом парафіяльної ради православної церкви Святителя Петра, митрополита Московського. І як там поставляться до того, що депутат “відступив від канонів” і напряму спілкується з казковою істотою, яка цілком обґрунтовано підозрюється у чаклунстві, на разі, не відомо.

    Нагадаємо, Віталій Мілонов – російський державний діяч, депутат Державної Думи РФ VII скликання. Широко відомий своїми екстравагантними законодавчими ініціативами. Він є автором закону про адміністративну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму і педофілії (по цій статті він безрезультатно намагався залучити до відповідальності Rammstein, Мадонну і Леді Гагу). Виступає проти викладання в школах теорії Дарвіна, категорично заперечує проти статевого виховання школярів. Він також відомий пропозицією створити в Петербурзі поліцію моралі з козаків і віруючих.

    Найсвіжіше

    Популярне