Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Ми всі будемо воювати, – Зеленський розповів якою буде відповідь України у разі збройного нападу Росії

    В інтерв’ю виданню “Фокус” президент України Володимир Зеленський поділився власними сподіваннями на те, що Росія не наважиться розпочати наступ з окупованого Криму на материкову територію України з метою відновити водопостачання на півострів.

    На думку Глави держави, “війна за воду” однозначно завершиться розв’язуванням повномасштабної війни між Російською Федерацією та Україною.

    “Це жахлива ситуація, я навіть не хочу її уявляти. Будемо сподіватися, що це неможливо. Інакше буде велика війна. Ми нікуди не підемо, ми всі будемо воювати, всі будуть мобілізовані – і чоловіки, і жінки. Це буде погано для населення України. І я думаю, що Росія це прекрасно розуміє”, – зауважив Зеленський.

    Нагадаємо, у листопаді 2020 року командувач силами Сполучених Штатів Америки в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес розповів, що Кремль все ще виношує плани піти на чергову військову ескалацію для того, щоб прокласти сухопутній коридор до Кримського півострову і, у подальшому, розблокувати постачання води до Криму.

    Найсвіжіше

    Популярне