Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Студенти духовної академії ПЦУ зекономили на власних подарунках і купили речі хворим дітям

    Студенти Київської православної богословської академії ПЦУ вирішили цього року не купувати подарунки один одному й направили ці кошти на благодійність. Вони придбали необхідні речі для дітей із важкими недугами, які прикуті до ліжка.

    Про це повідомляє Роман Холодов, керівник соціального служіння ПЦУ.

    «Свято Миколая з дитинства асоціюється з радістю, позитивом, подарунками. Для кожного радість це різне: ласощі, іграшки, гаджети, а для когось це тоді, коли твоя невиліковно хвора дитина, прикута до ліжка, почуває себе комфортно. А це тоді, коли є вдосталь памперсів, пеленок і якісне спеціалізоване харчування. Тішить, що студенти 3 курсу Київської православної богословської академії разом з куратором прот. Павлом Мельником розуміють важливість таких хоч і простих, але життєвонеобхідних речей для хворих дітей».

    Він додав, що студенти замість взаємних подарунків на свято Миколая передали дітям такі потрібні памперси і харчі. Крім того, Роман Холодов пообіцяв купити дітям солодощі.

    Нагадаємо, до свята Миколая, волонтери з ПЦУ приготували малозабезпеченим дітям мішки з подарунками. Також митрополит Епіфаній закликав не оминати бідних людей.

    Найсвіжіше

    Популярне