П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Морські піхотинці здали кров для цивільного населення

    Близько двох десятків військовослужбовців батальйону окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського побували в Маріупольській станції переливання крові, повідомляє АрміяInform.

    – До нас звернулись міські медики з проханням стати донорами, адже через карантин кількість охочих поділитися «рідиною, що дарує життя», критично впала. Лікарі кажуть, що вони були вимушені навіть скоротити кількість планових операцій, адже є серйозний дефіцит у банку компонентів крові, – розповідає заступник начальника батальйону з МПЗ майор Сухань Павло.

    Світлина: АрміяInform

    Зі слів представників станції, донорська кров та її компоненти підуть на потреби гематологічного та хірургічного відділення медичних закладів Маріуполя.

    Також, за необхідності, до станції переливання крові можуть звернутися і військові медики Маріупольського шпиталю.

    Світлина: АрміяInform

    – Ми, піхотинці, існуємо для того, щоб захищати людей. І якщо моя кров врятує чиєсь життя, отже, це благородно. Це означає, що я виконую свою місію, – каже морпіх Сергій.

    Військові переконують, що це не одноразова акція, і вже у січні вони знову обов’язково поповнять запасами міський банк донорської крові.

     

    Найсвіжіше

    Популярне