Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    У Вінниці архієпископ ПЦУ привітав військових із Днем ЗСУ

    Архієпископ Вінницький і Тульчинський Михаїл 4 грудня 2020 року відвідав Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону, де взяв участь в урочистому засіданні з нагоди 29-ї річниці Збройних Сил України. У своєму слові владика привітав присутніх з прийдешнім Днем ЗСУ та зі святом Введення в храм Пресвятої Богородиці.
    Про це повідомляє офіційний сайт ПЦУ.
    З благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія архієпископ Михаїл у присутності полковника Сергія Пашковського вручив низку церковних нагород.
    Крім того, у цей день військові отримували вітання та відзнаки і від Міністерства оборони України, від керівництва військово-медичного закладу, від представників міської влади та волонтерів.
    Після урочистої частини на запрошення полковника Сергія Пашковського архієпископ ознайомився з останніми надбаннями шпиталю та оглянув місце під будівництво каплиці на честь святителя Луки Кримського.
    Під час заходу очільника Вінницько-Тульчинської єпархії супроводжували секретар протоєрей Ігор Сіранчук та капелан ВМКЦ ЦР протоієрей Богдан Лащенко.

    Фото: www.cerkva.vn.ua

    Фото: www.cerkva.vn.ua

    Найсвіжіше

    Популярне