Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Пєсков вважає «русскій мір» інфекційною хворобою

    Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що українці вже «не братній народ» для росіян.
    Про це він сказав у інтерв’ю RT, повідомляє речник ПЦУ Євстратій (Зоря) на своїй сторінці у Facebook.
    Пєсков вважає, що за останні роки керівництво України нібито «неабияк попрацювало, щоб спровокувати якісь ворожі відчуття у своєму народі» стосовно Росії, і українцям штучно насадили «русофобські антитіла». Тому, вважають у Кремлі, росіяни та українці «залишаються двома спорідненими, але при цьому вже не братніми, народами».
    «Але ми не думаємо, що це довгостроковий антиросійський імунітет. Ні, він не може бути довгостроковим. Ці антитіла пройдуть швидко. Штучно насаджені русофобські антитіла пройдуть швидко», — сказав Пєсков. Він додав, що підсумки виборів в Україні показали, що нібито «антитіла-то і не такі сильні вже».
    Архієпископ Євстратій підкреслив, що коли вміти «дешифрувати» слова Пєскова, то він стає чудовим джерелом правдивої інформації.
    «Антитіла — це наслідок захисної реакції організму на вторгнення хвороботворних вірусів. Якщо організм їх не виробить або їх буде недостатньо — збудник буде розмножуватися і хвороба буде поширюватися. Отже, називаючи «русофобію» антитілами, речник Путіна підсвідомо говорить правду — це захисна реакція українського суспільства на агресивну і смертельно небезпечну інфекцію ідеології «русского міра», – пише архієпископ.
    Він нагадав про Батуринську різанину, у якій 312 років тому, московити вбили 15 тисяч мешканців Батурина.
    «Батуринська різанина — лише один з сотень епізодів нашої спільної історії, які мають спонукати нас зберігати і примножувати антитіла до всіх проявів московського імперіалізму», – резюмував ієрарх.

    Найсвіжіше

    Популярне