П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    "Будемо стояти з Путіним спиною до спини і відстрілюватись" – Лукашенко

    Останній диктатор Європи провів зустріч із співробітниками Міністерства внутрішніх справ Республіки Білорусь, під час якої пригадав власні слова, які, на його думку, стали пророчими.
    Про це пише канал російського православного олігарха Константіна Малофєєва “Царьград” з посиланням на “БелТА”.
    Аляксандр Лукашенко навів слова власного авторства, які він сказав ще задовго до мінського майдану. Пророцтво звучить, як: “будемо стояти з президентом Росії Владіміром Путіним спиною до спини і відстрілюватись”.
    У такий спосіб він розтлумачив свою думку, що у Білорусі сьогодні немає інших друзів, окрім Росії.
    Не до кінця зрозуміло, на якій підставі Аляксандр Лукашенко ототожнює всю Білорусь із своєю персоною, а всю Росію – з постаттю Путіна, адже таке мислення притаманне лише найбільш маніякальним диктаторам. У Білорусі, насправді, друзів дуже багато. А от особисто у Лукашенка їх стає дедалі менше.
    Також не ясно, чому він вважає, що пророцтво його слів вже справдилось. Насправді, відстрілюватись почав лише він. Путін, на разі, не схожий на загнаного в кут диктатора. Втім, озвучене пророцтво має право на життя.
    Аляксандр Лукашенко, на диво, продемонстрував неабиякий інтелект та інтуїцію. Він точно знає, як саме закінчиться епоха двох режимів: його власного і режиму Путіна. Окрім цього, він щиро переконаний, що іншої перспективи, окрім як “відстрілюватись до кінця”, жоден диктатор світу не має.
    Пророцтво від Лукашенка дозволяє поглянути на його постать дещо під іншим кутом. Він вже не виглядає повним безумцем, а, радше, людиною, яка до кінця грає свою роль узурпатора, і яка при цьому заздалегідь знає, чим закінчиться ця роль.
    Хоча, з іншого боку, можливість зупинитись зберігається завжди.

    Найсвіжіше

    Популярне