Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    "Іхтамнєти" з Південного військового округу РФ здійснюють перевірку бойовиків "Л/ДНР"

    Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про цілодобові бойові тренування незаконних збройних формувань на полігонах тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.
    Про це пише “Патріот Донбасу” з посиланням на зведення прес-служби оборонного відомства.
    Зазначається, що в “Л/ДНР” проходить комплексна підсумкова перевірка за 2020 рік, в рамках якої проводяться мобілізаційні збори з резервістами.
    На полігонах проросійські бойовики відпрацьовують вогневу підготовку, техніку кермування бойових машин, в тому числі, в нічний час, проводиться перевірка теоретичних знань польових командирів.

    Українські розвідники інформують, що контроль за проведенням підсумкової перевірки здійснює комісія Південного військового округу Збройних сил Російської Федерації.

    “Патріот Донбасу” принагідно нагадує, що 19 жовтня 2020 року Луганська прокуратура розпочала кримінальне провадження по факту примусової мобілізації на тимчасово окупованій території Луганщини. Окупаційна російська адміністрація примушує мешканців тимчасово окупованої території Луганщини ставати на «військовий облік».

    Найсвіжіше

    Популярне