Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Схиігумен Сєргій: Кардинал Кіріл миється в бані з дівчатами… аморальний виродок

    Колишній схиігумен РПЦ Сєргій Романов накинувся на свого колишнього архієрея, митрополита Кирила (Наконечного), звинувативши його в розпусті і казнокрадстві.
    «Зупинимося на кардинала і єзуїті Кирилі Наконечному. Кого представляє цей аморальний виродок? Закликає поліцію, слідчий комітет, прокуратуру, спецназ, щоб стерти з землі жіночий монастир?», – цитує Романова видання Ахилла.
    Заборонений у служінні Романов вирішив видати весь компромат про російського церковника: «… Зовсім недавно кардинал Кіріл мився в бані місті з дівчатами. Кому служить цей біс у плоті? Чому ви, офіцери, прикриваєте цю мерзенну гниду, чому ви виконуєте вказівки цього розпусника, блудника, церковного казнокрада …?».
    Також Романов закликав силовиків розкрити наявну у них інформацію про таємні справи «папи Кіріла» та інших архієреїв. Нагадав, що за межу, якою обведений Средньоуральский монастир, нікому не пройти, «впадете замертво».
    Раніше моспатріарх Кіріл затвердив рішення про відлучення від церкви Сєргія Романова. Також комісію РПЦ не пустили в жіночий монастир бунтівного Сєргія (Романова).
    https://youtu.be/_XhVVzXR6Mw

    Найсвіжіше

    Популярне