П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    «Куля в лоб, так куля в лоб» у виконанні патріаршого екзарха всієї Білорусі митрополита Веніаміна

    Призначений Москвою патріарший екзарх всієї Білорусі митрополит Веніамін (Тупеко) оголосив, що знає рецепт відновлення порядку в Республіці Білорусь. Про це пише «Credo press» з посиланням на офіційний сайт Білоруської православної церкви.
    «З усією відповідальністю говорю і закликаю в поручителі моїм словам Матір Божу і наших білоруських святих. Зло можна подолати добром і зверненням до Бога», – зазначив владика всієї Білорусі і запропонував православним білорусам дотримуватись посту з 25 по 27 вересня, щоб повернути лад в державі.
    Видання припускає, що мир і лад, про який говорить митрополит Веніамін (Тупеко), – це той устрій, який панував протягом 26 років одноособового правління Аляксандра Лукашенка.
    Патріарший екзарх настільки впевнений в успіху своєї пропозиції, що застосував крилатий вислів Арсенія Яценюка, хоч і дещо видозмінений. «У відповідь на молитви народу буде явлений відгук с Неба. Якщо ж мої слова виявляться оманливими, то хай навіть завершиться життя моє!», – проголосив владика Веніамін.
     

    Найсвіжіше

    Популярне