П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Інфернальні храпоідоли та бісовщина із усмішками: Священник РПЦ Андрій Ткачов про білоруську опозицію

    Протоєрей Андрій Ткачов, який із часів коронавірусу не попадав у інформаційні скандали виступив із захистом режиму Лукашенка. 
    «Запитують: чому ви проти? Та тому що не може людина підтримувати відверту бісовщину. Як би вона не посміхалася на перших порах свого існування », – сказав священники РПЦ Андрій Ткачов на «Царгороді», передає Ахилла.
    Ткачов не соромлячись у виразах, почав обзивати ненависних йому революціонерів. Варто зауважити, що раніше Ткачов, який служив у львівській церкві РПЦвУ, всіляко негативно висловлювався на адресу Революції Гідності.
    На думку Ткачова нічого хорошого від революціонерів бути не може за визначенням: «І стиль, і методи, і засоби людей, які «за все хороше проти всього поганого», нам, в принципі, добре відомі. І мене анітрохи не дивує різке перетворення “воїнів світла” в інфернальних, пекельних храпоідолів. Вони завжди ними і були, лише на час храпоідол з ромашковим вінком може вас спантеличити, але рано чи пізно він завжди оголює свої жовті нечищені ікла і хвіст, який волочиться по пилу. Просто спочатку ви можете цього не помічати за посмішками а-ля Джокер. Посмішки намальовані, а за ними згарища».
    Нагадаємо у на відпочинку в Севастополі, зірвавшись зі скелі, загинув відомий священник РПЦ і українофоб.

    Найсвіжіше

    Популярне