Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    На Рівненщині освячено новий храм ПЦУ

    29 серпня у Володимирці Рівненської області було звершено чин освячення новозбудованого храму на честь Нерукотворного Образу Господа Ісуса Христа.
    З благословення архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона, чин освячення та Божественну літургію, звершив єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, повідомляє видання “Рівненські новини”.
    За богослужінням владиці співслужив благочинний Володимирецького благочиння протоєрей Віталій Боднар, намісник Свято-Георгіївського чоловічого монастиря на Козацьких могилах архімандрит Софроній (Бордюк), намісник Гурбинського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря архімандрит Онуфрій (Ляда), благочинний Яворівського благочиння (Львівська єпархія) протоєрей Тарас Піджарко, благочинний Корецького благочиння протоєрей Іван Мациканич, настоятель храму протоєрей Михайло Льода та запрошене духовенство.

    Новий храм ПЦУ на Рівненщині. Світлина: “Рівненські новини”

    Наприкінці відправи єпископ Митрофан виголосив повчальне слово та від імені архієпископа Іларіона, привітав настоятеля і парафіян із знаменною подією у їхньому житті.
    Також владика Митрофан, з благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, за дорученням архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона, відзначив меценатів та активних парафіян Орденами, Митрополичими та Архієрейськими грамотами.
    Завершилась урочиста відправа уставним многоліттям.

    Найсвіжіше

    Популярне