Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Ксенію Собчак звинуватили у змові з РПЦ

    Журналістку Ксенію Собчак звинуватили у змові з РПЦ. Таку заяву зробив Всєволод Могучєв, який протягом останнього часу виконує функції неофіційного представника схимонаха Сєргія Романова.
    Про це з посиланням на YouTube-канал Могучєва пише «Рамблер/новости».
    До речі, Всєволод Могучєв зареєстрував новий канал після того, як Роскомнагляд змусив його видалити попередній з усім відеоконтеном. Про це «Духовний фронт» інформував раніше.
    У заяві Всєволода Могучєва йдеться про те, що замовником зйомки фільму про Середньоуральський монастир, контроль над яким зберігає Сєргій Романов, є Московська Патріархія.
    «Замовник скандальної провокації є керівник прес-служби Патріарха Кіріла (Гундяєва) Владімір Лєгойда, який заздалегідь узгодив майбутні дії з Собчак», – зазначив Могучєв.
    Поряд з тим, він зазначив, що замовником фільму є особисто предстоятель РПЦ.
    Нагадаємо, що в червні поточного року в Середньоуральському жіночому монастирі в Свердловській області було здійснено напад на знімальну групу Ксенії Собчак. Журналісти займались відеозйомкою кінострічки про бунтівного схиігумена Сєргія Романова.
    У підсумку роботи журналістів вийшов в світ фільм «Монастырь особого назначения», який доступний для перегляду на Youtube-канале Собчак
    Нещодавно, напад на знімальну групу Ксенії Собчак у Середньоуральському монастирі кваліфіковано поліцією РФ за частиною 3 статті 144 Кримінального кодексу Російської Федерації «Перешкоджання законній діяльності журналістів, пов’язане з насильством над журналістом і пошкодженням майна».

    Найсвіжіше

    Популярне